Premi Junceda 2008 de il·lustració científica


El passat 29 de maig de 2008, l’APIC va celebrar el lliurament dels premis Junceda 2008, i alademosca il·lustració va ser premiat amb un elefantet turquesa en la categoria de il·lustració científica! Estem la mar de contents!
Volem dedicar el premi a la gent de l’estudi
Francesc Boixader per la seva simpatia i professionalitat! (com diuen als òscars, aquest premi no hauria estat possible sense ells!), i com no..., a la Carmen, que sempre serà una inspiració!

A la foto, a més dels elefants turquesa, alademosca al complet, Dabit Granados, Enric Passolas, Joanmiquel Bennasar, Xavi Macpherson i Josep Torres, ah! i la Il·lustradora Carmen Segovia, al mig.

Ah, a sota, el famós elefant creat per Meritxell Duran, sopant pel Raval.

El pasado 29 de mayo de 2008, la APIC celebró la entrega de los premios Junceda 2008, i alademosca fué premiada con un elefantito turquesa en la categoría de ilustración científica!
Estamos la mar de contentos!

Queremos dedicar el premio a la gente de
Estudi Francesc Boixaderpor su simpatía y profesionalidad! (como dicen en los Oscar, este premio no habría sido posible sin ellos!), y como no..., a laCarmen, que siempre serà una inspiración!
En la foto, además de los elefantes turquesa, alademosca al completo, Dabit Granados, Enric Passolas, Joanmiquel Bennasar, Xavi Macpherson y Josep Torres, ah! y la ilustradora
Carmen Segovia, en medio.

Ah! y debajo, el famoso elefante creado por Meritxell Duran.

No comments: