11/09/1714


Il·lustració destinada a la mostra permanent del Museu de Sant Boi, "Rafael Casanova i el seu temps". La imatge recull el moment històric en que Rafael de Casanova, coronel de les milícies de Barcelona, resulta ferit damunt la muralla de la ciutat.

La imatge incorpora nova documentació pel que fa al vestuari de les unitats de l'exercit català de l'època, resultat de les investigacions d'en Francesc Riart i Jou, que ha actuat com a documentalista de la imatge. Aquesta documentació renova la iconografia existent sobre el tema. Agraïments a en Francesc Xavier Hernandez Cardona pel seus consells i recolzament, i als "MIquelets de Catalunya" per la seva inestimable col·laboració.

Digital, 150 x 214 cm. © 2011 Enric Passolas / Mar H. Pongiluppi


Illustration destined to the "Rafael Casanova i el seu temps" permanent exhibition at the Museu de Sant Boi. The image shows the historical moment in which Rafael Casanova, colonel of the Barcelona Militia, is wounded on the city wall.

The image brings out new information about the clothing of the Catalan Army units, the result of the investigations of Francesc Riart i Jou, who has worked as a documentalist. This information updates the existing iconography on the subject. Thanks to Francesc Xavier Hernandez Cardona for his advice and support, and to the "Miquelets de Catalunya" for their invaluable collaboration.

Digital, 150 x 214 cm. © 2011 Enric Passolas / Mar H. Pongiluppi

4 comments:

Anonymous said...

WOW!

Unknown said...

Molt aconseguit! Felicitats!

lara montenegro said...

ualaaa!!
ets un crac!

Mussol.cat said...

Espectacular.